Dreamnight at the Zoo 2015

Dreamnight at the Zoo 2015

Via een kennis die ik al jaren niet meer had gezien of gesproken werd ik gevraagd of ik foto’s wilde maken voor Dreamnight at the Zoo in Amersfoort. Een avond waarop het park gratis zou worden opengesteld voor gehandicapten en chronisch zieken met hun familie. Iedereen zou gratis meewerken. Wat een superidee!

Helaas wordt de hete zomeravond van een code Oranje voorzien, waardoor 2000 van de 5000 mensen niet komen opdagen. Gelukkig is het van zes uur tot half negen vrijwel droog en de duizenden mensen genieten met volle teugen. Mooi om te zien hoe al die prachtige kinderen door een heel team van Cosmo kappers van prachtige kapsels worden voorzien. Vervolgens worden ze in indianen- of cowboykleren gestoken en mogen ze op de foto voor een mooi decor. De complete serie staat voor de deelnemers online opĀ http://www.dierenparkamersfoort.nl/dreamnight/

3 thoughts on “Dreamnight at the Zoo 2015

 1. Beste Jaap,

  Wat een super mooie foto’s van de dreamnight. Klopt het dat de rest van foto’s nog niet zichtbaar zijn op de site? Als ik de code invul komen er nog geen foto’s namelijk.

  Vriendelijke groet,
  Stephanie

 2. Wat een prachtige foto van onze Coby met de gitaar! Je kunt zien hoe ze ervan geniet.

 3. Beste Stephanie,

  Helaas zie ik om onduidelijke reden jouw reactie nu pas. Ik hoop dat je ondertussen de foto’s gevonden hebt. Vergrotingen kun je altijd bij mij opvragen via jaap@jaapmeijer.com.

  Hartelijke groet,
  Jaap Meijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *