Foto op aluminium

Foto op aluminium

In het verleden heb ik diverse wanddecoraties gemaakt op canvas. Voor een romantische foto prima, maar wát wanneer je een strakke foto hebt?

SaalDigital

SaalDigital biedt een breed scala aan strakke afdrukmogelijkheden aan. Ik heb een setje monsters besteld om een keuze te kunnen maken. Handig: bij de eerstvolgende bestelling wordt het aankoopbedrag van de proefmonsters in mindering gebracht.

AluDibond

Mijn keuze viel op AluDibond, twee plaatjes aluminium met een kunststof ertussen. ‘Stabiel, buigvast, weersbestendig en haarscherpe kwaliteit’ aldus de website. Ik heb hem binnen opgehangen, dus qua weer kan ik geen oordeel geven, maar de rest is zeker waar! De plaat van 60x30cm is perfect door de verzending gekomen en hangt ook superstrak aan de muur, ondanks de dikte van slechts 3mm.

Proces

De bestelsoftware is drag’n’drop of in goed Nederlands sleur’n’pleur, daar kun je echt niets fout mee doen. Hij stelt zelf een aantal maatvoeringen voor, maar daar kun je van afwijken.

De bevestiging is correct en uitgebreid. Met een week had ik de gave foto binnen. Een eerste fotootje op Facebook leverde direct veel positieve reacties op. Ook als foto even van de wand haak en aan bezoekers laat zien, is iedereen verrast van het mooie product.

 

One thought on “Foto op aluminium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *