Kiev 2015

Kiev 2015

Terug van mijn tweede bezoek aan Kiev. Op zondag mocht ik de opening meemaken van het nieuwe kerkgebouw van Реформатская церковь “Благодать”. Klik op onderstaande foto om de hele serie te bekijken of klik hier voor een korte video.
IMG_5960-2

Natuurlijk wilde ik ook terug naar het Maidan. Het plein waar ik vorig jaar was, een paar dagen na de veldslag waarbij honderd mensen het leven lieten. Hierbij een aantal dubbelfoto’s met de beelden van vorig jaar en dit jaar naast elkaar. Klik op de beelden om te vergroten.


Ook was het bijzonder tijdens het maken van foto’s in de Vladimirkathedraal ineens weer ‘paus’ Filaret bezig te zien. Omdat ik dit keer de gelegenheid een kaartje te kunnen kopen voor foto/video, kon ik zonder bezwaar beelden maken van dichtbij, al bleef ik uiteraard achter de kerkgangers.
IMG_6284

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *